De Vorba cu Ligia – 22 mai 2013

Va prezentam a patra emisiune a show-ului „De Vorba cu Ligia”, unde puteti viziona o discutie inedita intre Ligia si Raoul despre Sophie, despre Raw Generation Expo, despre raw food si despre noua carte lansata de Ligia, a doua editie de „Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie”, publicata de editura Curtea Veche.

Segmente:

  • Despre Sophie si viata in trei la 00:22
  • Discutie si secvente video de la ultima editie de Raw Generation Expo la 11:12
  • Discutie de gustul alimentatiei raw vegane si asa-numitele „carente” care pot interveni la 19:21
  • Anunt surpriza despre urmatoarele editii de Raw Generation Expo la 32:44
  • Prezentarea noii carti, „Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie” la 38:03

Publicata pe 22-05-2013
Emisiunea DVCL-004-RO-HD

4 comentarii la „De Vorba cu Ligia – 22 mai 2013”

  1. Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri. In primul rand, sunt vegan (nu raw vegan) de o luna de zile. Am avut simptome de detoxifiere, constand in mici abcese dentare si pe interiorul buzelor mici basicute. Balonarile inca nu s-au oprit. Mentionez ca, inainte de a trece la dieta vegana, aveam un reflux gastro-intestinal pe care l-am „capatat„ in perioada cand fumam (acum 3 ani m-am lasat). M-am hotarat sa incerc dieta vegana deoarece eram oarecum lipsit de energie si, mai ales, nu reuseam sa ma ingras (aveam 62 Kg, 1,87 m inaltime si o varsta de 28 ani). Dupa aproximativ 10 zile de dieta vegana, am slabit pana la 58 kg. Am mers in continuare, acum abia am ajuns la 61 kg, am mult mai multa energie, fac exercitii fizice zilnice, insa nu reusesc sa ma satur de mancare si am o stare de foame continua. Astazi am fost sa donez sange (asa obisnuiesc de un an de zile). Eram convins ca analizele vor fi bune. Mentionez ca la analizele precedente, in afara de trombocite (care in luna septembrie au iesit sub limita minima – 134), nu aveam vreun deficit. Acum, cei de la centrul de donare mi-au facut, in prealabil, testul pentru trombocite. Rezultatul a fost sub limita minima, adica 111, ceea ce este ingrijorator, avand in vedere ca nu m-au primit la donat si m-au trimis direct la hematologie. In speranta ca nu v-am plictisit cu situatia mea, astept cateva sfaturi .

  2. Alexandru, intrebarile tale apartin deja de domeniul unui nutritionist sau doctor. Ligia este raw chef si scriitoare. Te sfatuim sa cauti un asemenea doctor sau nutritionist vegan, fiindca sunt multi in Romania, si sa ii intrebi aceste lucruri. Sau daca doresti opiniile mai multor oameni, poti posta intrebarea ta pe grupul "Alimentatia vegana fara foc" pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/alimentatiaveganafarafoc/. Numai bine!

Comentariile sunt închise.